Saturday, November 28, 2009

Carti

Nu! Nu vorbesc despre macao, poker sau Popa de Rosu! Vorbesc despre romane, nuvele..opere literare.

Despre carti. Dupa cum vedeti, undeva in dreapta va ofer posibilitatea sa descarcati cateva din cartile pe care eu le consider bune (gratuit desigur).Deci, daca nu aveti cu ce sa va ocupati timpul, nu aveti ce lectura, incercati o capodopera din cele propuse de mine.

Pentru inceput, se pare ca in secolul tehnologiei, lumea a prins viteza.Prea mare viteza. Atat de mare incat avem din ce in ce mai putin timp pentru a ne opri si a…citi! Televizorul, calculatorul iar in ultimul timp INTERNETUL, au monopolizat pe rand din ce in ce mai mult timp. Copii din ziua de astazi cred ca vaca are culoarea mov.In aceeasi idee, sunt multi care au impresia ca “romanul” este o pierdere de timp.

O carte este o colecţie de hârtii, pergamente sau alte astfel de materiale, tipărite şi legate sau broşate într-un volum. O carte este de asemenea o operă literară sau ştiinţifică, sau o parte semnificativă dintr-o astfel de operă.

Definitie preluata dupa binecunoscutul web-site Wikipedia.  Despre carti, in cazul in care vreti sa aflati mai multe, va propun un articol interesant aici . Cat despre cartile pe care le puteti descarca, sper sa va inspire. E cineva acolo?!  Intereseaza pe cineva? Daca un singur om, persoana, maimuta, cefalopod… citeste MACAR o carte … ma declar multumit.

Lizibil.

[Via http://lizibil.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment